Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tuincursus met Leo brand

2018-04-07 @ 14:00 - 17:00

Op zaterdag 7 april a.s. geeft Leo Brand een lezing/workshop over het voorjaar, zowel in de natuur als ook in uw eigen tuin. Leo laat aan de hand van veel mooi plaatwerk de ontwikkelingen van het voorjaar zien. Als Leo Brand is begonnen met zijn lezing/workshop gaat het clubhuis dicht.

In de natuur bekijken we het ontwaken van dieren als amfibieƫn, de bedrijvigheid van de vogels die aan nestbouw doen en het ontluiken van vele soorten bloemen en planten zoals de verschillende soorten bollen en knollen (stinsenplanten), het uitlopen van de knoppen van de bomen en de eerste bloeiende struiken.

In uw eigen tuin is er nu ook veel te beleven. Buiten de reguliere werkzaamheden om is er nu veel te zien. De tuin gaat weer leven en wordt steeds groener en kleurrijker. De door u zelf aangeplante bollen en knollen zoals de tulpen, hyacinten, narcissen en krokussen maar ook het speenkruid en vroegbloeiende struiken als Helleborus, Magnolia stellata, Salomonszegel en Cyclamen zullen nu volop kleur aan uw tuin geven. Langs de slootjes zal het boerengoud of te wel de Dotterbloem weer prachtige gele bloemen vertonen. Kortom het voorjaar geeft een ieder een echt Lentegevoel. Ik hoop u tijdens deze presentatie te mogen ontmoeten. En zoals altijd: vragen (ook over uw eigen tuin) staat vrij.

Gegevens

Datum:
2018-04-07
Tijd:
14:00 - 17:00