Lid worden

Update: Er zijn momenteel helaas geen huisjes beschikbaar en vanwege de overweldigende belangstelling hebben we moeten besluiten om de wachtrij te sluiten voor nieuwe aanmeldingen.

Leuk dat je lid van Volkstuinvereniging SNV wilt worden!

Wil je meer weten over onze vereniging en echt geïnteresseerd dan organiseren we een paar keer per jaar een informatieavond. Inschrijven kan via info@vtv-snv.nl

Na afloop van de informatieavond kun je je aanmelden als aspirant lid. Je ontvangt dan updates als er huisjes te koop worden aangeboden!

Onze volkstuin is populair en lid worden brengt plichten met zich mee. De vereniging bestaat voor, maar ook zeker door, de leden.  

Als vereniging verwachten we dat je je actief inzet.  7 x per jaar verwachten we dat je algemeen werk uitvoert – dit zijn 7 zaterdagochtenden per jaar.  Hier leren wij ook elkaar kennen. Je onderhoudt samen met andere tuinders het algemeen groen en maait bijvoorbeeld het gras of schoffelt een border.  Naast algemene werk zijn er diverse werkzaamheden waarbij je je als vrijwilliger kan opgeven. Bijvoorbeeld: kantinedienst, bestuur- of commissielid, hakseldagen of de jaarlijkse bingo oppakken.