Healing Tao ontspanningslessen door Els Burbank van tuin 356

Healing Tao ontspanningslessen: Het ontspannen van de organen

6 donderdagen van 12.00-13.30 uur
data: 8 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april, 12 april 2018
Lokatie: clubhuis SNV, Roel Langerakweg 33, Rotterdam

kosten: € 30,- voor de serie van 6 lessen – aanmelden: elsburbank@gmail.com of 06 27347975, aanmelden is nodig.

Healing Tao is een bewegingsvorm gestoeld op Taoistische levenshouding waarbij meridiaanstrekkingen, en het ontspannen van de organen centraal staan. Er worden bewegingen uit de Chi Kung gebruikt, afgewisseld met meditaties en grondingsoefeningen.

We werken met eenvoudige oefeningen en meditaties die het lichaam opschonen en waarbij we belastende energie afvoeren. Het brengt je thuis in je lichaam, je emoties kalmeren, je zult meer centering ervaren.

praktisch: Neem een vestje en dekentje mee zodat je ook op rustige momenten voldoende warm bent. Ook is een yoga matje fijn voor eventuele oefeningen op de grond.

De lessen worden gegeven door Els Burbank van tuin 356: Ik ben mij aan het bekwamen in Healing Tao, en volg hiervoor de opleiding tot associate instructor bij Dirkje Veltman. Na jaren zelf Healing Tao trainingen gevolgd te hebben -bij Dirkje Velman, Birgit Haberkamp, Mantak Chia-, is mijn volgende stap anderen de Tao trainingen aan te bieden. Op kleine schaal bied ik de clienten in mijn massagepraktijk reeds de chi kung- en meditatieoefeningen aan. Het lesgeven in groepsverband is voor mij nieuw, het aanbieden van de lessen maakt onderdeel uit van de opleiding: ik kijk er echt naar uit.

Informatie en aanmelden: elsburbank@gmail.com

www.elsburbank.nl

Geplaatst op Categorieën Algemeen