Overhangende takken en waterstand – Oktober

Overhangende takken en heggen.
Onlangs hebben we binnen een korte periode een aantal keren met spoed een ambulance nodig gehad bij tuinen op ons complex. De ambulance kon niet bij de betreffende tuinen komen vanwege alle overhangende takken en te brede heggen, terwijl deze paden normaal gesproken toegankelijk zijn voor hulpdiensten.. Gelukkig hebben de betreffende tuinders het na kunnen vertellen, maar het is wel duidelijk geworden dat we snel iets aan de situatie moeten doen.

Daarom gaan we vanaf 21 oktober een begin maken met vrijmaken van de paden van overhangend groen om het voor ons allemaal iets veiliger te maken. Het zou mooi zijn als u zelf voor die tijd al het een en ander heeft gedaan want natuurlijk kunnen de vrijwilligers niet alle aandacht en zorg aan het snoeiwerk besteden. We kunnen ook niet op één ochtend alle paden doen natuurlijk, dus we vragen u zelf aandacht aan de heggen en overhangende takken te besteden. Het is op dit moment belangrijk dat het overhangend groen uit de weg is en de heggen weer op breedte worden gebracht. En als u dan toch met de heg bezig bent, kunt u deze misschien meteen op hoogte brengen van ongeveer 90 cm.

Standen van de watermeters
Het is weer oktober en dus tijd om de meterstanden op te nemen. Wij verzoeken u deze maand de meterstand van uw watermeter door te geven. Deze meterstand wordt gebruikt voor de volgende jaarnota.