Algemeen werk

Vanaf zaterdag 30 mei gaan we voorzichtig aan beginnen met ons algemeen werk. De bofkonten die het spits gaan afbijten zijn de ingeroosterde tuinders van ploeg 6. Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook.

We kunnen natuurlijk niet in ploegverband  het complex over, maar ons complex is ruim 6 hectare groot, dus we kunnen ons goed verspreiden en rekening houden met meters van elkaar vandaan te blijven. Kom je nog helemaal niet naar de tuin omdat je thuis in zelfisolatie zit, maar sta je wel op het rooster? Meld je dan bijtijds af alsjeblieft.

Dan wordt het meteen tijd dat de borders weer bijgehouden gaan worden. Sommige tuinders houden hun vaste borders al keurig bij en deze borders vallen dan ook meteen op. Wanneer je een eigen border hebt maar je komt nog helemaal niet naar de tuin vanwege corona, laat het ons dan even weten alsjeblieft. Dan proberen we iets te bedenken met elkaar.

Heel wat heggen zien er prima uit, maar wat ook moet gebeuren is alle onkruid in en onder de heggen weghalen. Mooi klusje om tussendoor even te doen. Misschien kun je dan ook alle groen boven de heggen bijhouden zodat dat niet over het pad groeit?

Dankzij alle extra inzet van vrijwilligers is ons complex niet verloederd geraakt in de afgelopen maanden. Petje af!

Geplaatst op Categorieën Algemeen