Huurverhoging? Nee! Samenwerking? Nu!


KOM ALLEN op woensdag 2 november vanaf 14:15 uur NAAR HET STADHUIS.


Op 2 november is de commissievergadering Zorg/Welzijn/Cultuur/Sport. Op de agenda staat onder andere de HUURVERHOGING voor de volkstuinen. Rond 14:30 uur is dit agendapunt aan de beurt.
Rob van Dijk zal inspreken namens Stichting Platform Rotterdamse Volkstuinen en tuinder Ramon Boender namens VTV Streven naar Verbetering. We bieden onze gezamenlijke volkstuinvisie aan.

DE TRIBUNE MOET VOL MET VOLKSTUINDERS!
Het bestuur heeft het afgelopen jaar regelmatig met beleid en politiek gesproken, de nieuwe coalitie moet zien dat we dat niet voor onszelf alleen doen.
Beleidmakers en politici moeten ons nú serieus nemen en mét ons gaan samenwerken aan goed beleid en een degelijke volkstuinvisie. Op dit moment is er eerder sprake van SCHIJN-participatie en gebrek aan visie en kennis bij gemeenteambtenaren en raadsleden.
Volkstuinen moeten juist bereikbaar blijven ook voor Rotterdammers met een minder gevulde portemonnee. Mensen op bovenwoningen en/of huizen zonder tuin of terras! Houdt de stad leefbaar voor iedereen!
Volkstuinen zijn waardevol voor de stad en die waarde kan vergroot worden! Volkstuinen hebben veel te bieden als het gaat om alle problemen rondom de klimaatveranderingen! 

HELP JEZELF EN ELKANDER: KOM NAAR DE COOLSINGEL OP 2 NOVEMBER! En laat de coalitie zien dat hun kiezers een betaalbare volkstuin willen hebben. 
Geplaatst op Categorieën Nieuws