Komende zaterdag 20 mei houden we een kledingruil in de kantine van 13.00 tot 17.00 uur.

Want wie heeft er nu niet teveel in de kast hangen? Of toch weer een fout bloesje op koningsdag gekocht…

Jaren geleden hebben we dat ook een paar keer gedaan, en dat waren heel gezellige bijeenkomsten. Iedereen kwam met tassen vol en vond altijd iets van haar gading om weer mee te nemen. Ook waren er altijd grote maten bij.

Als je komende zaterdag minimaal 4 goede kledingstukken meeneemt kunnen we fijn ruilen. Meer mag natuurlijk ook. Kinderkleding, schoenen en accessoires zijn ook welkom.

Het is niet zo dat je persé iets ruilt met een ander. We hangen alles op, spreiden het uit en iedereen kijkt rond of er iets bij zit. Er ontstond in het verleden nooit een probleem dat er aan twee kanten aan een jasje werd getrokken bijvoorbeeld. Integendeel, er werden over en weer enthousiast kledingadviezen uitgedeeld.

Vroeger hadden we mooie marktkramen, maar die zijn er niet meer. Heb je een kledingrekje, neem het svp mee, zodat we de kleding mooi kunnen ophangen. Dat is veel aantrekkelijker. Zelf een paar hangertjes meenemen graag, spiegels zijn ook heel fijn. We richten pashokjes in.

En neem iemand van ‘buiten’ mee. Buurtbewoners zijn ook van harte welkom. De overgebleven kleding kun je uiteraard weer mee terug nemen, of wij geven ze aan de kledingcontainer of een andere plek, waar het wordt hergebruikt.

We hopen jullie zaterdag te zien!

Geplaatst op Categorieën Nieuws